Месеци наред зрителите на Преди обед сериозно критикуваха Сашо Кадиев заради поведението му

...
Месеци наред зрителите на Преди обед сериозно критикуваха Сашо Кадиев заради поведението му
Коментари Харесай

Трус в bTV след Кадиев, зрителите подскочиха

Месеци наред зрителите на " Преди обед " сериозно критикуваха Сашо Кадиев поради държанието му и постоянните му изцепки в ефир, само че ще се окаже, че сега май им липсва. Причината е, че са мощно разочаровани от заместника му - артистът Петър Дочев, който очевидно към момента е прекомерно очевидно уплашен от обстановката.

Пот се стича като река по челото на 31-годишния нов водещ в " Преди обед ", на мнение на феновете, които не стопират да се майтапят на негов тил в обществените мрежи. Дочев, по тяхно мнение, умерено може да бъде конкуренция на Веселин Маринов, за който мнозина споделят, че се поти като снежен човек на слънце.
-->
За това, че не се усеща комфортно в новата си роля, приказва освен изобилното потене и невъзможността да отрони две думи, което Деси Стоянова се опита да замаже с непрекъснато говорене, а и фактът, че се изпусна да попита в ефир по кое време стартират рекламите.

Зрителите на предаването са безапелационни, че Кадиев липсва доста и никой няма да е в положение да го размени пълноценно. По-критичните даже означават, че в този момент предаването простее дотам, че ще им се наложи да гледат Гала. Мнозина използваха страниците в обществените мрежи, както и формалната страница на предаването, с цел да призоват Кадиев да се върне, написа " Уикенд ". 

Те дори написаха " Сашо, върни се! ". Въпреки множеството недоволни има и такива, които пожелават триумф на наследника на Кадиев и са уверени, че с времето ще се отпусне и ще задобрее. Петър Дочев даже призна персонално, че е глътнал 2-3 бастуна, които би трябвало да изплюе.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР